divendres, 14 de maig del 2010

Recomanacions Anime Japonès

Bé m'agradaria començar una sèrie de recomanacions d'anime japonès de entre la multitud de series que hi ha en el mercat japonès i que poques series d'aquestes arriben completes al mercat català.

Començo per la que considero la millor sèrie de llarga durada de totes les que he vist, fins al moment, com es One Piece.

Es una sèrie de manga i anime de Eiichiro Oda, actualment en emissió al Japó amb 450 capítols desde l'any 1999. Son molts capítols que a més d'un fa que no vulgui mirar-la però qui comença a entendre la historia d'aquests pirates queda enganxat a la sèrie.

No m'estendré amb l'argument, nomes dir que es un anime de pirates que passen multituds d'aventures, que perfectament podrien ser l'argument d'unes bones partides de rol. Però el que més m'agrada d'aquest anime es l'alt nivell d'amistat, lleialtat i valor que hi ha a la banda d'en Luffy, barret de palla.




Actualment aquest anime com molts d'altres nomes es poden seguir gracies a la feina desinteressada de molts fansub que subtitulant al castellà. Una molt bona web on podreu trobar els animes que recomanaré i d'altres es a: www.mcanime.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada